Pjäsarkiv: Inte din baby

Gästspel från Kulturhuset Stadsteatern

21 mars
Premiärdatum
»Inte din baby« är en rap- och teaterföreställning av och med Seluah Alsaati, där vi får följa hennes kamp för att stå upp för sig själv och sin egen kropp. Seluah förälskar sig i Nabil, men deras kärlek förgiftas av svartsjuka och manipulation. Hon dras ner och tappar tron på sig själv. Tills hon inser vad som behöver göras.

jag har tre krav på en man
intelligens
social kompetens
förmågan att tillfredsställa en kvinna

Nabil han checka alla tre
smart, svara snabbt på sms, tog mig inte för hårt eller mot min vilja
jag blev kär!

men jag växte inte
jag krympte
till storleken av ett frimärke

det sägs att kärleken är blind
men han stabbade mina ögon

Inte din baby spelas både för allmänheten (åldersgräns 15 år) och kostnadsfritt för gymnasieelever. Se mer längre ned om skolföreställningarna.

Lilla scenen 100-150 kr
Premiär: 21. mars 2019
Längd: För allmänhet: 45 min. För skolor: 1 h 10 min pga eftersamtal

För skolor

Spelas även som kostnadsfri skolföreställning för gymnasieelever i hela Uppsala län. Du som är lärare kan boka in din klass genom att höra av dig till biljettkassan, 018-146200 eller bokabiljett[a]uppsalastadsteater.se

Speldatum för skolor: Fre 22/3 kl 10.00 & 13.00, mån 25/3 kl 10.00 & kl 13.00, tis 26/3 kl 10.00 & 13.00

Föreställningens längd för skolor: 1 timme och 10 minuter pga obligatoriskt eftersnack på teatern. Själva föreställningen är 45 minuter lång.

Om Seluah Alsaati

Seluah Alsaati är folkbildare och organisatör. Vid 30 års ålder bestämde hon sig för att lära sig att rappa, två år senare släppte hon sin första låt, Min kropp är min. Under hösten 2017 släpptes hennes debut-EP Jag heter Seluah.

Av
Seluah Alsaati
Regi:
Affe Ashkar
Dramaturg:
Åsa Lindholm
Medverkande:
Seluah Alsaati
Röst:
Pablo Leiva Wenger
Affischbild:
Matilda Rahm

Eka över hela staden

En teaterkonsert baserad på Veronica Maggios musik
>>Spelas t.o.m 11 maj

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close