Ken Ring – Tack för mig tour

Ken Ring gör sin sista spelning i Uppsala någonsin

24 april
Premiärdatum
OBS! All publik verksamhet är inställd våren 2020. Du som köpt biljetter här via vår hemsida med betalkort eller Swish får dina pengar tillbaka automatiskt. Du som köpt biljetter i biljettkassan behöver kontakta oss för återköp. Mer om Coronaviruset och ditt besök.

“Jag har varit verksam i 21 år nu och efter 15 album, 700 spelningar och över 600 låtar är det dags att avsluta min karriär som artist. Det har varit världens roligaste resa, så det är såklart med blandade känslor som jag har tagit detta beslut. Men det känns faktiskt rätt. Innan jag avslutar vill jag självklart åka ut på en sista turné.

Min sista turné kommer vara en blandning av musik från hela min karriär i en akustisk uppsättning. Tillsammans med några av Sveriges bästa musiker så laddar vi nu upp för min största turné någonsin i min karriär. Jag kommer verkligen att försöka ge allt jag har inom mig till er som kommer hit. Jag ser en chans att skapa en gemenskap i detta samhälle.

Jag kommer försöka tända ljuset hos oss alla, i allt detta mörka som många av oss lever i alltför ofta. En resa genom mitt liv och mina känslor. 

Min ambition är också att försöka vara den axeln många vill luta sig på och bara få tänka, sörja, skratta och känna hopp eller kanske bara få tid att bearbeta sina egna problem. Denna spelning är för oss alla som går igenom livet och kämpar på. 

Jag gör först och främst detta för er som har lyssnat på min musik genom åren. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla. Det kommer att bli ett avsked med den största respekten en artist kan ha för sina lyssnare. Välkomna den 24 april till Uppsala stadsteater, sätt er ner och följ med på en resa, en genom livet.”

Tack för mig,
Ken Ring

Stora scenen 180–425 kr
Premiär: 24. april 2020
Längd: 1 h 30 min. Ingen paus.

Med

Ken Ring och flera musiker

Ett gästspel från

MASA MUSIC

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close